Η επιχείρηση ΗΛΙΑΣ Α. ΒΛΑΧΑΚΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού, επαγγελματικού εξοπλισμού και παροχής service, για τον τομέα Φιλοξενίας και Εστίασης. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, φιλοδοξούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας, συνεργαζόμενοι με καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Η εταιρεία COBART BARBOUNAKIS την οποία αντιπροσωπεύουμε επίσημα, παράγει από το 1990 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αττική, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εγκεκριμένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΠΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΑ.

Επιπλέον, διαθέτουμε Ιταλικά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ πιάτων-ποτηριών FABAR αποκλειστικής εισαγωγής της COBART BARBOUNAKIS οποίας είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι, καθώς και το service τους.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε μεγάλη γκάμα άριστων ποιοτικά προϊόντων όπως ΧΑΡΤΙΚΑ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ και ΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, συνεργαζόμενοι με εξειδικευμένες εταιρείες και μεγάλες χαρτοβιομηχανίες.

Όλα τα προϊόντα μας μεταφέρονται άμεσα στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση. 

Είμαστε στην διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε σε ότι χρειαστείτε.

 

Με εκτίμηση

Ηλίας Βλαχάκης